27квітня2024

ГОЛОВНА СУСПІЛЬСТВО У кропивницькій бібліотеці вдосконалюватимуть розмовну українську та перетворюватимуть непотріб на дизайнерські дрібнички

СУСПІЛЬСТВО

У кропивницькій бібліотеці вдосконалюватимуть розмовну українську та перетворюватимуть непотріб на дизайнерські дрібнички

12Розмови про літературу з Михидою

Цього тижня в обласній універсальній науковій бібліотеці імені Дмитра Чижевського, що у Кропивницькому, проведуть низку пізнавальних зустрічей.

Так, 12 травня о 15:00 у відділі документів з питань медицини та охорони здоров’я ОУНБ – зустріч із медичним директором, сімейним лікарем Центру первинної медико-санiтарної допомоги №1 м. Кропивницького Сергієм Радьком. Він розповість, як отримати фахову консультацію, рецепт на «Доступні ліки»; чи змінився пакет медичної допомоги тощо.

12Зустріч з лікарем

Того ж дня, 12 травня, о 15.00 в бібліотеці розпочинається новий проєкт «Розмови про літературу із Сергієм Михидою». Охочим пропонують розвивати свої уявлення про українську літературу, спілкуючись, вдосконалювати розмовну українську мову на щотижневих зустрічах із доктором філологічних наук, професором Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка –  Сергієм Михидою. Вхід – за читацьким квитком.

13Дивовижний текстиль

13 травня о 14.00 стартує серія майстеркласів із розвитку екологічної культури. Творчі здібності допоможе розкрити доцентка факультету математики, природничих наук та технологій Центральноукраїнського педагогічного університету імені Володимира Винниченк Людмила Чистякова.Вона навчить усіх зацікавлених, як можна виготовити нові красиві та корисні побутові речі з  клаптиків тканин, ниток, що залишилися від шиття та в’язання.

Реєструватися на майстерклас можна у месенджерах за номером телефону 050 450 80 02.

Читайте також: