25квітня2024

ГАРЯЧІ
ГОЛОВНА СУСПІЛЬСТВО Патрульний з Кропивницького Сергій Ткаченко взяв участь у форумі «Стабільність через співробітництво»

СУСПІЛЬСТВО

Патрульний з Кропивницького Сергій Ткаченко взяв участь у форумі «Стабільність через співробітництво»


Днями у Києві пройшов Форум «Стабільність через співробітництво», який відбувся у рамках програми Британської ради «Активні громадяни».

Серед здобутків програми відзначили проект «Світлячки», співавтором якого став інспектор патрульної поліції Кропивницького Сергій Ткаченко, поінформували в прес-службі Патрульної поліції Кропивницького.

Мета проекту – зменшити кількість дорожньо-транспортних пригод за участю дітей-пішоходів. Учасники проекту, патрульні Кропивницького, проведуть для учнів молодших класів серію практичних занять із безпеки пішоходів у темний час доби. Після цого діти отримають світловідбиваючі елементи.

У заході взяли учсть близько 300 учасників з різних регіонів України. Серед гостей та спікерів Форуму - посол Великої Британії в Україні Джудіт Гофф, заступник Міністра молоді та спорту Олександр Ярема, заступник Міністра з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо-переміщених осіб Юрій Гримчак, а також Уповноваженій уряду у справах людей з інвалідністю Раїса Панасюк.

Тема «зміцнення безпеки в країні» стала провідною на Форумі. Сергій Ткаченко, один з небагатьох учасників заходу, виступив з докладом про важливість співпраці громадського сектору та патрульної поліції.

«Взємодія з населенням на засадах партнерства – це те, чим сьогодні керується патрульна поліція. Не замовчуйте про проблеми - телефонуйте 102, якщо бачите реальну загрозу. Не бійтеся звертатися зі своїми пропозиціями до патрльних, користуйтеся можливістю соціальних інструментів – лише разом у тісній співпраці поліції і громади ми зможемо зробити кожне місто ще більш безпечнішим», - зауважив Сергій Ткаченко.