25квітня2024

ГОЛОВНА СУСПІЛЬСТВО Кропивницький: нові проекти з озелення міста розробить КП “Благоустрій”

СУСПІЛЬСТВО

Кропивницький: нові проекти з озелення міста розробить КП “Благоустрій”

Сьогодні, 17 липня, під час апаратної наради міський голова Андрій Райкович проаналізував роботу комунального підприємства “Благоустрій”.

За словами очільника міста, у поточному році фахівці підприємства зробили кілька помітних кроків в озелененні обласного центру, але до досягнення системності у цій роботі ще дуже далеко, інформує прес-служба міськради.

"Ми маємо велику площу, де необхідно вирощувати якісні саджанці, ми повинні культивувати красиві, стійкі до нашого клімату квіткові рослини, і у великій кількості. Інтернет дає безмежні можливості - подивіться, як чудово виглядає польський Вроцлав, які квіткові фестивалі проходять щороку у Голландії, скільки варіантів ландшафтного дизайну можна побачити у наших українських містах", - порадив очільник міста. 

Андрій Райкович зауважив, що раніше обласний центр мав безліч квітників із трояндами, які прикрашали території біля підприємств, а також біля торговельних точок. 

КП “Благоустрій” отримало доручення від міського голови розробити нові проекти з озеленення. Усі виконавчі органи, особливо управління торгівлі, мають звернутись до власників кафе, усіх магазинів, ресторанів, торговельних мереж, аби ті також максимально долучилися до цього процесу.