19квітня2024

ГОЛОВНА СУСПІЛЬСТВО Андрій Табалов: Найголовніше, щоб між громадою і владою постійно відбувався діалог

СУСПІЛЬСТВО

Андрій Табалов: Найголовніше, щоб між громадою і владою постійно відбувався діалог

Секретар міської ради Кропивницького Андрій Табалов зустрівся з мешканцями 1-го округу та начальниками відділів та управлінь міської ради.

Попередньо, під час виїзної зустрічі з мешканцями багатоповерхівок по вулиці Героїв України та Генерала Жадова, до Андрія Табалова звернулось багато громадян із проблемами, які вони вже давно не можуть вирішити самостійно, поінформувала прес-служба міської ради. 

Питання мешканців стосувались багатьох аспектів життєдіяльності громади: капітального ремонту доріг, благоустрою прибудинкових територій, облаштування контейнерного майданчика, незадовільної роботи працівників ЖЕО, нетактовної поведінки водіїв маршрутних таксі та недотримання ними графіку роботи. Щоб надати більш детальну інформацію та роз’яснення з приводу кожного питання, посадовець запросив активних громадян 1-го округу до міської ради на зустріч з керівниками профільних управлінь.

"На окрузі є чимало проблем, які накопичувались десятки років, коли округом ніхто не займався. Але нині певні роботи уже ведуться: активно відновлюється асфальтове покриття внутрішньобудинкових доріг, а також капітальний ремонт покрівель багатоповерхівок", - зуважив Андрій Табалов.

Після зустрічі він зазначив, що найперше сприятиме виділенню коштів для відновлення асфальтового покриття дороги біля будинків № 34, 36 і 38 по вулиці Героїв України, оскільки мешканці вже давно скаржаться, що ремонтні роботи розпочали, але ніяк не доведуть їх до логічного кінця. Також Андрій Табалов пообіцяв направити в управління ЖКГ низку звернень стосовно таких дрібних, але важливих для мешканців речей, як наведення порядку на технічному поверсі та прибудинкових територіях, укріплення каналізаційних шахт. Секретар міської ради також додав, що підтримує позицію міського голови з приводу того, що між комунальними підприємствами і ОКВП "Дніпро-Кіровоград" має бути координація. Щоб не виникало ситуацій, коли дороги асфальтуються, а потім через пориви розриваються працівниками водоканалу.

"Найголовніше, щоб між громадою і владою постійно відбувався діалог. Ми повинні чути один одного. Ми домовились, що зустрічі з мешканцями, і обговорення того, що на окрузі, на їхню думку, робиться правильно, а що ні, стануть регулярними. І це найголовніше надбання сьогоднішньої нашої зустрічі", - наголосив Андрій Табалов.