25квітня2024

ГОЛОВНА СУСПІЛЬСТВО ФПО та Соколівська сільська рада ОТГ Кіровоградського району уклали Угоду про співпрацю

СУСПІЛЬСТВО

ФПО та Соколівська сільська рада ОТГ Кіровоградського району уклали Угоду про співпрацю

007

Документ своїми підписами скріпили керівники  ФПО та Соколівської сільської ради об'єднаної територіальної громади Кіровоградського району. 

«Мета підписання  угоди – це співпраця в питаннях регулювання трудових, соціальних, економічних відносин, сприяння вирішенню соціально-економічних проблем, підвищення рівня життя членів об'єднаної громади, зокрема, через колективно-договірні домовленості», – зауважив голова ФПО Максим Баланенко. 

Він наголосив, що подібний документ  підписується вперше і не випадково вибір зупинився на Соколівській ОТГ. Це – одна  з найуспішніших і найефективніших не тільки в області, а й в Україні громада.  

Тож, є сподівання, що співпраця з профспілками стане результативною.

036Це підстава для здійснення спільних дій по створенню умов для економічного і фінансового розвитку ОТГ за галузевим принципом діяльності, на збереження цілісності галузевих організаційних ланок профспілок, недопущення необґрунтованої ліквідації первинних профспілкових організацій у процесі оптимізації мережі закладів бюджетної сфери, вважають у федерації.

«Це доволі  відповідальний крок для громади. Соколівська сільська рада завжди з повагою ставилася до профспілок і націлювала працівників бути спілчанами наймасовішої організації. Вірю, що ми будемо й надалі співпрацювати, знаходити спільні рішення назрілих питань», – вірить голова Соколівської ОТГ  Інна Завірюха.