19квітня2024

ГАРЯЧІ
ГОЛОВНА СУСПІЛЬСТВО Відомі попередні підсумки у голосуванні за проекти «Громадського бюджету-2018» у Кропивницькому

СУСПІЛЬСТВО

Відомі попередні підсумки у голосуванні за проекти «Громадського бюджету-2018» у Кропивницькому

Фахівці управління економіки міської ради Кропивницького підбили попередні підсумки голосування за великі, малі та соціальні проекти «Громадського бюджету-2018”.

8468 1200x800 2Як повідомили в управлінні економіки, на сьогодні підраховано усі голоси, які кропивничани віддали за своїх фаворитів у паперовому та онлайн голосуванні. Але у організаторів проекту залишається ще два тижні, щоб перевірити прізвища громадян щодо можливого дублювання в обох варіантах голосування, інформує прес-служба міськради.

За попередніми даними, перше місце серед великих проектів посідає “Реконструкція набережної річки Інгул”, за який свої голоси віддали 3 137 кропивничан. Друге місце за проектом "Амфітеатр" (сучасний концертний комплекс), за який проголосували 2 739 громадян і на третьому місці - “Зелений театр” із 2 679 голосами.

Попередньо, голоси за малі проекти розподілились таким чином: фітнес містечко на Бєляєва — 2 565 голосів (1 місце); продовження арт-інсталяції "Umbrella Sky" — 1 444 голоси (2 місце); встановлення та облаштування глядацьких трибун на бейсбольному стадіоні "Юність" — 1022 голоси (3 місце).

Найбільше голосів серед соціальних попередньо набрав проект “Фізкультура для всіх”, за який проголосували 2014 осіб. Проект “Молодіжний центр молоді з інвалідністю "Сильні духом" підтримали 1 864 кропивничан. І третє місце за проектом “Гідна робота та можливості соціалізації для людей з особливими потребами” із 1 850 голосами.

В управлінні економіки наголосили, що наведені результати є попередніми. Остаточний розподіл місць будуть оголошений після внесення даних бюлетенів до електронної системи та затвердження рейтингу проектів на засіданні координаційної ради 26 листопада 2017 року.