20квітня2024

ГАРЯЧІ
ГОЛОВНА СУСПІЛЬСТВО Оплатіть частинами: якщо пані мріє провести весняне свято на Майорці...

СУСПІЛЬСТВО

Оплатіть частинами: якщо пані мріє провести весняне свято на Майорці...

palma 720x340

Добігає кінця останній місяць зими. В передчутті весни, ми ніколи не забуваємо про перше весняне свято – 8 Березня. 

Важливо вгадати побажання коханих, рідних, подарувати саме те, що вони очікують.  

ПриватБанк допоможе здійснити мрії та забаганки усіх кропивничанок, надаючи можливість оплатити будь-яку покупку частинами, навіть, якщо ваша пані забажає провести весняне свято на Майорці. 

“Ми співпрацюємо із більше ніж 3300 торгівельно-сервісних точок Кіровоградщини та 1250 інтернет-магазинів. Тому придбати за допомогою сервісів “Оплата частинами” чи “Миттєва розстрочка” можна товар на будь-який смак, навіть самий вибагливий. Тут - і ювелірні прикраси, і хутро, одяг і взуття, посуд і навіть подорожі Україною та світом. Дізнатись, який саме магазин чи туристична компанія працюють з нашими сервісами, дуже просто: на сайті ПриватБанку або у мобільному додатку. Завантажуйте та користуйтесь”, – розповідає керівник напрямку “Еквайринг” Кіровоградської філії ПриватБанку Олена Стоян

Власники карток ПриватБанку можуть дозволити собі купувати якісні, сучасні товари, не переймаючись їх  вартістю. За допомогою сервісу «Оплата частинами» ПриватБанку суму будь-якої покупки можна розділити на рівні частини. Кредит оформляється автоматично безпосередньо біля каси буквально за 30 секунд. Договором з усіма необхідними реквізитами при цьому стає чек,  що значно економить час та не дратує покупців. За умови своєчасного внесення всіх платежів користування кредитом для покупця безкоштовне. Таку розстрочку зручно погашати - вносити платежі на карту можна без відвідування банку. Щоб дізнатися про доступну суму на купівлі в розстрочку, клієнту достатньо надіслати SMS на номер 10060 із текстом chast.

Тепер кропивничани можуть оформляти розстрочку навіть через популярні месенджери Viber (паблік-акаунт «Оплата частинами» за такими пошуковими словами: «кредит», «розстрочка», «магазини», «частинами») , Telegram, Facebook. За допомогою бота просто в месенджері можна за лічені хвилини та без паперів оформити бажану суму в кредит, а також знайти найближчий магазин, дізнатися про суму ліміту, перевірити інформацію за договорами тощо. Для отримання бажаної суми в кредит досить зазначити в боті свій фінансовий номер телефону, підтвердити через SMS-пароль (Sender), далі зазначити суму та останні 4 цифри номера картки, на яку будуть зараховуватися гроші. До речі, цим сервісом ПриватБанку можуть скористатись власники будь-яких платіжних карток банку. 

Анжела Дзінзюра