20квітня2024

ГОЛОВНА СУСПІЛЬСТВО Фахівці управління юстиції нагадали мешканцям Кропивницького їхні права

СУСПІЛЬСТВО

Фахівці управління юстиції нагадали мешканцям Кропивницького їхні права

IMG 8042

Сьогодні, 15 березня, у Всесвітній день захисту прав споживачів фахівці обласної юстиції провели у Кропивницькому вуличне інформування.

У ході акції містянам пояснили, як саме їм діяти у разі придбання товару неналежної якості.

IMG 8036

«Важливість загальнонаціонального правопросвітницького проекту «Я МАЮ ПРАВО!» полягає в тому, що з кожним місяцем все більше українців отримують змогу дізнатися про свої права та дієві способи їх захисту. Особливо це актуально під час вирішення побутових проблем, які громадянам доводиться вирішувати мало нещодня. Серед них варто згадати і про особливості захисту прав споживачів. Ця тема є актуальною сьогодні як ніколи, адже кожний з нас активно купує різноманітні товари, у тому числі й у Інтернет-магазинах», – відзначила організатор заходу Віра Піскун.

Під час заходу фахівці управління юстиції не тільки пояснили кропивничанам, як захищати свої права у разі невдалої покупки, а ще й пояснили, куди саме їм потрібно звертатися у таких ситуаціях.

Окрім цього, містянам презентували онлайн-сервіси Мін’юсту, завдяки яким громадяни у зручний для них момент можуть отримати низку послуг без прямого контакту з представниками влади.