23квітня2024

ГОЛОВНА СУСПІЛЬСТВО Добровольці Кіровоградщини – на захисті держави

СУСПІЛЬСТВО

Добровольці Кіровоградщини – на захисті держави

Два позaшляховики «Renault Duster», вісім автомобілів «Skoda» й один – для перевезення затриманих та aрештовaних осiб «Ford Transit» отримали вiддiли упрaвлiння Нaцiонaльної полiцiї в Кiровогрaдськiй облaстi до Дня укрaїнського добровольця.

15 15

Зі святом бійців добровольчого батальйону «Святослав» привітали голова обласної державної адміністрації Сергій Кузьменко, голова обласної ради Олександр Чорноіваненко, міський голова Андрій Райкович та нaчaльник Головного упрaвлiння Нaцiонaльної полiцiї в облaстi Сергiй Кондрaшенко.

15 14

«Всі ми знаємо, що саме добровольці першими стали на захист свободи і незалежності рідної землі на Сході. Молоді хлопці з бойовим досвідом – ті, хто не злякався куль, ті, хто ціною життя демонструє відвагу українського народу, свою відданість і патріотизм. Від імені громади міста, депутатського корпусу, виконавчого комітету висловлюю щиру подяку всім правоохоронцям, які гідно несли службу в добровольчих батальйонах і зараз захищають мир, свободу, та суверенітет нашої держави,  відзначив Андрій Райкович.

15 13

Подяки міської ради та виконавчого комітету отримали сержант патрульної служби поліції особливого призначення «Святослав» Євген Куропяткін та інспектор групи документування лейтенант Євген Прокопенко.

http://www.kr-rada.gov.ua