26квітня2024

ГАРЯЧІ
ГОЛОВНА СУСПІЛЬСТВО Андрій Райкович: Олександр Гладкий розвалює систему газопостачання обласного центру

СУСПІЛЬСТВО

Андрій Райкович: Олександр Гладкий розвалює систему газопостачання обласного центру

Газопостачання в Кропивницькому відновлене у повному обсязі, а загроза зриву перебігу опалювального сезону ліквідована. Про це повідомив міський голова Андрій Райкович під час прямого ефіру в програмі "Тема дня" Кіровоградської філії ПАТ НСТУ.

16 7

Очільник міста взяв участь у телевізійній програмі після заяви гостя студії, голови правління ВАТ «Кіровоградгаз» Олександра Гладкого, про неможливість зустрічі з міським головою для переговорів та вирішення проблем із газопостачанням у місті.

На думку Олександра Гладкого, ВАТ «Кіровоградгаз», яке виявилося чи не єдиним в Україні, що вдалося до примусового відключення котелень міста в період опалювального сезону, діяло в правовому полі, незважаючи на те, що всі теплогенеруючі підприємства України діють в приблизно однакових умовах і  розрахунки за спожитий газ відбуваються за однією схемою, на яку мають сильний вплив терміни надходжень субвенцій з державного бюджету по відшкодуванню житлових субсидій і пільг та інші чинники.

«Я глибоко переконаний і хочу запевнити кропивничан, що інтереси громади будуть стояти понад усе в діях міської влади», – наголосив Андрій Райкович.

Очільник міста підкреслив, що завдяки узгодженим діям міської влади разом із обласною, Кабінетом міністрів України, Адміністрації Президента України вирішене питання і надана команда особисто Олександру Гладкому відновити газопостачання в місті, а теплогенеруюче підприємство отримало номінації на березень поточного року.

Також Андрій Павлович підкреслив, що керівник ВАТ «Кіровоградгаз» на своїй посаді розвалює систему газопостачання обласного центру, а оцінку його роботі мають дати вище керівництво та відповідні правоохоронні органи.

«Олександр Гладкий продемонстрував, що він не є патріотом міста, а його дії не спрямовані на забезпечення стабільності, спокою в Кропивницькому та на дотримання нормальних ділових стосунків між суб’єктами господарювання в господарському комплексі міста», – зазначив міський голова.

http://www.kr-rada.gov.ua