29березня2024

ГАРЯЧІ
ГОЛОВНА СУСПІЛЬСТВО Андрій Табалов: Ми – за нормальні юридичні стосунки з «Кіровоградгазом»

СУСПІЛЬСТВО

Андрій Табалов: Ми – за нормальні юридичні стосунки з «Кіровоградгазом»

Прокоментував події минулого тижня стосовно відімкнення від газопостачання теплогенеруючих підприємств у Кропивницькому напередодні сильних морозів і секретар міської ради Андрій Табалов.

«Не можу не відреагувати на події стосовно газу й відключення від його постачання колень в обласному центрі. Особисто я не бачу жодної причини й не почув жодного  аргументу «Кірвоградгазу», що слугували б причиною вчиняти так, як вони це робили минулого тижня», – зазначив посадовець під час апаратної наради. 

Він наголосив, що ЦНТІ «УНГА» – далеко не єдине підприємство в Україні, що  заборгувало за газ. 

Безымянный«У нас сама система газопостачання – непрозора десятки років поспіль. У взаєморозрахунках розібратися складно. У цьому проблема. Однак це не підстава для того, аби керівник «Кіровоградгазу» дестабілізував ситуацію в місті і й перевіряв: «Авось, вдасться...». Не вдасться», –  зауважив Андрій Табалов.

Принагідно він повідомив, що під стінами адмінбудівлі газівників під час протестних акцій були активісти, котрі хотіли прориватися в закрите приміщення, ламати вікна-двері.

«Ми вмовили їх цього не робити. Ми – за нормальні юридичні стосунки. Тому й виникла ідея скликання позачергової сесії. Вже завтра, 20 березня, о 12 годині депутати мають зібратися й обговорити всі питання, пов’язані з маніпуляціями довкола «Кіровоградгазу», – підкреслив  секретар міської ради.