19квітня2024

ГОЛОВНА СУСПІЛЬСТВО Кропивницький: нарешті депутату Віталію Бєлову вручили адмінпротокол

СУСПІЛЬСТВО

Кропивницький: нарешті депутату Віталію Бєлову вручили адмінпротокол

96341

Напередодні сесії міської ради Кропивницького, що відбудеться сьогодні, начальник спеціалізованої інспекції міста Андрій Максюта вручив протокол про адміністративне правопорушення депутату-порушнику Віталію Бєлову й особисто запросив його та кропивничан на засідання адміністративної комісії.

Про це йдеться на сторінці у Facebook міської ради міста Кропивницького.

"27 березня я на прес-конференції заявляв, щоб склав адмінпротокол про порушення, які допустило підприємство Віталія Бєлова при будівництві. Пропокольно порушення були зафіксовані раніше. Але тоді працівникам спецінспекції не вдалося передати документи Бєлову. У нього  весь час закрита громадська приймальня. Уникали зустрічей зі спецінспекцією й за іншими адресами, де міг би перебувати депутат Бєлов.

Нарешті я його знайшов у приміщеннні міської ради і особисто повідомив про зафіксовані порушення та  де і коли будуть розглядатися факти правопорушення", – зауважив Андрій Максюта.

Засідання адмінкомісії відбудеться 3 квітня 2018 року о 9.00 у приміщенні міськради за адресою: Велика Перспективна, 41. Керівник спецкомісії запросив депутатів, виборців, учасників бойових дій, громадських активістів, журналістів, усіх охочих відвідати засідання комісії.

Детальніше про перевищенння повноваженеь Бєлова та чому з цим треба негайно розібратися, – на сторінці міської ради.

ЧИТАЙТЕ також: Кропивницький серіал: як Максюта наздоганяв Бєлова, щоб вручити адмінпротокол