19квітня2024

ГАРЯЧІ
ГОЛОВНА СУСПІЛЬСТВО Кропивницький: на вулиці Тютюшкіна відновили ремонтні роботи

СУСПІЛЬСТВО

Кропивницький: на вулиці Тютюшкіна відновили ремонтні роботи

Капітальний ремонт дороги по вулиці Тютюшкіна розпочали на початку липня, але через позицію кількох жителів вулиці, за тиждень припинили.

26

Про це повідомляє прес-служба міськради Кропивницького.

Люди мотивували власний протест тим, що не хочуть широкої дев’ятиметрової дороги. 

Заступник міського голови Олександр Мосін з рулеткою в руках виміряв ширину проїжджої частини перед місьцевими жителями.

За проектом ширина дороги – сім метрів. Зараз грейдер розширяє дорожнє полотно до семи метрів, після цього будівельники встановлять бордюрний камінь, а вже потому кластимуть асфальтне покриття.

«Після того, як ми влаштуємо асфальто-бетонне покриття, ми перейдемо до облаштування заїздів у двори та тротуарів. Все це буде виконано якісною тротуарною плиткою», – головний інженер підрядної організації Андрій Зайченко.

Місцевий житель прожив усе життя тут, тому вже давно мріяв про хорошу дорогу. 

«Я п’ятдесят років писав листи, виступав на телебаченні, на радіо, куди тільки не писав, щоб нам дорогу зробили! Я тільки за, і руками й ногами. Те, що тут тимчасово пилюка – нічого, перетерпимо. Головне, що для наших дітей буде гарно і на велосипедах кататись, і просто ходити», – прокоментував місцевий житель Володимир Кацун.

До кінця року роботи виконають, і здадуть дорогу в експлуатацію, запевнили підрядники.