25квітня2024

ГОЛОВНА СУСПІЛЬСТВО Директор, інженер, гірничий: за якими посадами працевлаштовуються атовці Кіровоградщини

СУСПІЛЬСТВО

Директор, інженер, гірничий: за якими посадами працевлаштовуються атовці Кіровоградщини

Служба зайнятості Кіровоградщини працює над вирішенням питанням зайнятості демобілізованих військовослужбовців, учасників АТО. 

АТОВибір засобів і форм допомоги у кожному конкретному випадку залежить від мети, з якою громадянин звертається до служби зайнятості

Так, до Кіровоградського міськрайонного центру зайнятості звернувся пан Андрій. Маючи педагогічну освіту за спеціальністю «Історія» тривалий час працював старшим уповноваженим в особливо важких справах в управлінні служби безпеки України. У міськрайонному центрі зайнятості йому запропонували посаду директора в ПП «Акрополь - Плюс».

Успішно працевлаштувався і пан Віктор, який після невдалих спроб самостійного пошуку роботи по допомогу у працевлаштуванні звернувся до міськрайонного центру зайнятості. Чоловікові підібрали перелік можливих вакансій, серед яких його зацікавила посада головного інженера у ТОВ «Баутех плюс». Чоловік отримав направлення на співбесіду, успішно її пройшов і нині працевлаштований. 

Колишній військовий Станіслав під час міні-ярмарку вакансій пройшов співбесіду з представником кадрової служби Інгульської шахти Державного підприємства «Східний гірничо-збагачувальний комбінат», за результатами якої отримав посаду електрослюсаря чергового та з ремонту устаткування.

Подібна історія склалася і у пана Михайла, який також намагався знайти роботу самостійно. 

«На жаль, я зрозумів, що знайти підходящу роботу не так просто. Вирішив шукати її за допомогою служби зайнятості, адже життя триває, і переді мною все гостріше постає питання, чим займатися надалі, аби утримувати сім'ю», – зауважує пан Михайло. 

Пройшовши співбесіду з роботодавцем він потрапив на ПАТ «Гідросила АПМ», де і нині працює на посаді слюсаря-ремонтника.