19квітня2024

ГАРЯЧІ
ГОЛОВНА АНОНСИ Жителі Кропивницького пройдуть колоною від площі Героїв Майдану до обласного управління СБУ

АНОНСИ

Жителі Кропивницького пройдуть колоною від площі Героїв Майдану до обласного управління СБУ

924 428761

Завтра, 28 липня, о 16.30 на площі Героїв Майдану активісти Кропивницького осередку Руху Опору Капітуляції розпочнуть акцію «Наша армія – миру гарант, а Росія – окупант!».

Учасники заходу вирушать колоною від площі Героїв Майдану по вулиці Дворцова до обласного управління СБУ, де проведуть мітинг і зареєструють заяву про злочин за статтею «державна зрада».

«Влада перейшла до активної фази підписання капітуляції – нині вони забороняють не тільки відстрілюватись, а й використовувати безпілотники, проводити розвідку на окупованій території, робити укріплення, рятувати поранених... зрадники намагаються остаточно здати Україну ворогу. Не допустимо цього! У вівторок збираємось на площі Героїв Майдану, і звідти – йдемо до обласного СБУ, подати заяву про вчинення злочину – державної зради. Не будьте байдужими, приходьте», – зазначив координатор Руху опору капітуляції Кропивницького Дмитро Сінченко.

Нагадаємо, нещодавно у Мінську було узгоджено домовленість про нове «перемир’я». Фактично, оголошуючи «перемир’я», влада знезброїла нашу армію:

  • Ми позбавлені права відкривати вогонь у відповідь. Тобто, ми стаємо мішенню.
  • Ми позбавлені права вести розвідувальну діяльність. В умовах бойових дій це означає, що армії «викололи очі».
  • За будь який опір агресору наших військових можуть притягнути до дисциплінарного покарання.
  • Росія практично перетворюється на спостерігача. Україну змусять домовлятися з так званими ЛДНР.

Якщо Україна згодиться на цей крок – ми отримаємо поразку у війні.

Водночас, Кіровоградське обласне СБУ єдине в Україні, яке веде розслідування інцидентів, пов'язаних з розведенням сил на Донбасі, візитом Президента Зеленського в Оман та створенням "консультради" з бойовиками як одну справу про держзраду. Справу було відкрито за заявою координатора РОК Дмитра Сінченка.

Прес-служба РОК-Кропивницький