16квітня2024

ГОЛОВНА АНОНСИ Знов у Кропивницькому: до міста завітає «Зіркове ралі»

АНОНСИ

Знов у Кропивницькому: до міста завітає «Зіркове ралі»

199

Менше місяця – до зустрічі «Зіркового ралі» в Кропивницькому. 

 

12 липня автівки прибудуть до міста на ночівлю. А вже наступного дня  – з площі біля міської ради стартує другий етап екіпажів учасників багатоденних аматорських змагань для власників автомобілів-ветеранів.  

Уже вдруге «Зіркове ралі» за ініціативи галереї «Єлисаветград» і персонально Миколи Цуканова включає до свого маршруту Кропивницький. Але якщо минулого року тут була лише кількагодинна зупинка трьох екіпажів, то цьогоріч учасники ралі прибудуть до нашого міста з ночівлею та вранішнім початком другого етапу. 

Довідково: «Зіркове ралі» для класичної техніки вже втретє проводиться під егідою Федерації автомобільного спорту України. Це змагання автолюбителів-власників класичних авто, метою якого є об’єднання прихильників ретро автомототехніки в Україні, популяризація відновлення та збереження історичної автомобільної спадщини.   

Довжина маршруту в цьому році для стартуючих із різних міст становитиме від 200 до 850 кілометрів.   Заходи «Зіркового ралі-2018» відбудуться 12-15 липня в багатьох містах країни.   

Старти в Києві, Чернігові, Сумах, Одесі та Харкові відбудуться 12 липня. Цього ж дня декілька екіпажів східного дивізіону ралі фінішують на першому етапі у Кропивницькому починаючи з 17.00 біля готелю «Турист», де запланована ночівля учасників.  

Загальний фініш учасників заплановано на 14 липня в Одесі, де наступного дня розпочнеться свято з нагоди 105-річчя старту першого «зіркового» автомобільного ралі на теренах сучасної України за участю вітчизняних спортсменів. 

Докладніше про «Зіркове ралі-2018» дивіться на сайті організаторів перегонів – http://stellarrally.com/zvezdnoe-ralli-2018/