20квітня2024

ГОЛОВНА ЕКОНОМІКА У Кропивницькому банківське відділення працює без касирів

ЕКОНОМІКА

У Кропивницькому банківське відділення працює без касирів

IMG 20191030 125340

28 жовтня відділення “Пашутінське” ПриватБанку, що у Кропивницькому по вул. Пашутінська, 54/55, розпочало роботу без касира.

Функції звичної для всіх каси банк передав сучасному багатофункціональному пристрою – новому банкомату з функцією Cash Recycling виробництва  Wincor Nixdorf, Німеччина. 

Відтепер сучасний банкомат з функцією кеш-ресайклінгу, який здійснює і видачу, і прийом готівкових грошових коштів, став територією повного самообслуговування  – від передачі торговельної виручки до поповнення карт, а його особливістю є підтримка видачі грошових коштів із прийнятих без проміжного етапу інкасування. 

“Ми вкотре ламаємо усі стереотипи і звичні банківські канони. Ппишаємося тим, що вслід за харків’янами долучилися до експерименту по впровадженню відділень без звичних кас”, – зазначив розповідає директор Кіровоградської філії ПриватБанку Ростислав Масло.

Нові пристрої здатні приймати і видавати готівку пачками до 200 купюр одночасно. 

Авторизуватись у recycling-банкоматі можна як і у касі – банківською карткою. У подальшому ПриватБанк планує впровадити можливість авторизації через телефон, NFC-модуль і за допомогою Face ID.