23квітня2024

ГОЛОВНА ЕКОНОМІКА У Кропивницькому президента корейської компанії, яка займається виготовленням дронів, посвятили в реєстові козаки

ЕКОНОМІКА

У Кропивницькому президента корейської компанії, яка займається виготовленням дронів, посвятили в реєстові козаки

У середу, 4 грудня в Льотній академії НАУ відбулася урочиста посвята у Реєстрове Козацтво президента корейської компанії SafeusDrone Воонг Шин Квак (Woong Shin Kwak).

19 12 36

Церемонія проводили у музейній кімнаті «Україна більше за життя», де святкову атмосферу створили експозиція про історію козацтва у нашому краї та колекція мистецьких творів народних майстрів, інформують на сайті закладу.

Посвяту провів Анатолій Шевченко – Гетьман УРК, Голова всеукраїнської громадської організації «Українське реєстрове козацтво» (УРК), Заслужений діяч науки і техніки України, член-кореспондент НАН України, доктор технічних наук, доктор богослов'я, професор, директор Інституту проблем штучного інтелекту МОН України та НАН України.

19 12 34

Зі словами привітань до козака-реєстровця Woong Shin Kwak звернувся начальник ЛА НАУ, доктор технічних наук, професор, Почесний громадянин Кропивницького Сергій Неділько.

19 12 38

До поздоровлень приєдналися: Віталій Неділько – Отаман обласного осередку Всеукраїнської громадської організації «Українське Реєстрове Козацтво»; члени обласної ради УРК Микола Барабуля та Ірина Романько.

Серед високоповажних гостей, присутніх на урочистій посвяті, були учасники українсько-корейського науково-практичного семінару «Розбудова інноваційних структур з розробки, випробувань та використання безпілотних літальних апаратів»: представники Республіки Корея, Китайської Народної Республіки, науковці та освітяни з України.

19 12 35

19 12 37

Довідка. Воонг Шин Квак (Woong Shin Kwak) очолює компанію SafeusDrone, яка займається виготовленням дронів для різних сфер економіки. Співробітництво ЛА НАУ з SafeusDrone – ще один крок до перетворення академії на інноваційний навчальний заклад XXI століття.