19квітня2024

ГАРЯЧІ
ГОЛОВНА ЕКОНОМІКА Ощадбанк продає через аукціон завод на Кіровоградщині

ЕКОНОМІКА

Ощадбанк продає через аукціон завод на Кіровоградщині

На електронний аукціон OpenMarket (Державне підприємство «СЕТАМ» Міністерства юстиції України) виставлено комплекс, завод з виготовлення паливних гранул із соломи потужністю 40 тисяч тонн в рік та обладнання заводу в кількості 34 одиниці. Про це повідомляє «Укрінформ».

20 01 23 

«Лот виставлений на торги в рамках добровільного продажу акціонерним товариством «Державний ощадний банк України». Завод продається з обладнанням виробництва фірми «AMANDUS KAHL» (Німеччина). Аукціон відбудеться - 16 січня 2020 року. Стартова ціна – 42 951 975 грн», – йдеться у повідомленні.

Завод з виготовлення паливних гранул знаходиться за адресою: Кіровоградська область, Вільшанський район, село Добрянка, вулиця Квіткова, 1а.

«Завод є привабливим активом для великих фермерських господарств. Враховуючи стан комплексу і достатні інвестиції у розвиток підприємства, він дуже швидко почне приносити прибуток власнику», – розповів генеральний директор ДП «СЕТАМ» Віктор Вишньов.

Довідка. OpenMarket (ДП «СЕТАМ» Міністерства юстиції України) – це простий та ефективний засіб реалізації та придбання майна через мережу інтернет з використанням технології Blockchain. Онлайн-аукціон працює на всій території України з 2014 року.