02травня2024

ГОЛОВНА ЕКОНОМІКА Кіровоградщина: компанія «Фаворит» впроваджуватиме серійне виробництво удосконалених змішувачів кормів

ЕКОНОМІКА

Кіровоградщина: компанія «Фаворит» впроваджуватиме серійне виробництво удосконалених змішувачів кормів

Вчора, 11 лютого, на базі підприємства ТОВ «Агропромислова компанія «Фаворит» відбулось виїзне засідання комісії з відбору науково-дослідних розробок, винаходів та визначення доцільності їх впровадження.

20 02 53 

На підприємстві планують розпочати виготовлення комбінованих стрічково-лопатевих змішувачів кормів, конструкцію яких було удосконалено науковцями Центральноукраїнського національного технічного університету у рамках реалізації Програми впровадження регіональних наукових досліджень у промислове виробництво Кіровоградської області на 2017-2020 роки. На реалізацію проекту з обласного бюджету було виділено майже 50 тисяч гривень.

Директор ТОВ «Агропромислова компанія «Фаворит» Дмитро Забеділін ознайомив учасників засідання із потужностями виробництва, продемонстрував усі його стадії безпосередньо у цехах.

20 02 54

По завершенні демонстрації, заступник голови облдержадміністрації Максим Калінін, проректор ЦНТУ Олександр Левченко та директор ТОВ «Агропромислова компанія «Фаворит» підписали тристоронню угоду про взаємодію і співробітництво, відповідно до якої ТОВ «Фаворит» отримала результати науково-дослідної роботи з удосконалення конструкції змішувача кормів та зобов’язалась впровадити їх у серійне виробництво.

20 02 55

http://www.kr-admin.gov.ua