19квітня2024

ГАРЯЧІ
ГОЛОВНА ЕКОНОМІКА Роботодавці Кіровоградщини шукають водіїв спецтехники

ЕКОНОМІКА

Роботодавці Кіровоградщини шукають водіїв спецтехники

07 6За інформацією Кіровоградського обласного центру зайнятості в області найзатребуванішими є трактористи-машиністи сільськогосподарського (лісогосподарського) виробництва.

Станом на початок квітня за даною професією зареєстровано 151 вакансію.

Роботодавці Кіровоградщини готові водіям платити за роботу від «мінімалки» (4723 грн) до 10000 гривень, саме таку заробітну плату вони вказують під час подання вакансій. Різниця в зарплатні пояснюється вимогами до кваліфікаційного рівня працівника та його навичок керування сільськогосподарськими машинами (тракторами) різного класу, а також вимогами до стажу роботи.

Актуальними є вакансії для водіїв практично у всіх районах Кіровоградської області: 20 вакансій відкрито в Устинівському районі, 18 – Новгородківському, по 17 вакансій у Новоукраїнському та Онуфріївському районах, 15 –  Новомиргородському, 12 – Маловисківському, 10 – Бобринецькому, по 8 – Голованівському та Добровеличківському районах, 7 – Олександрівському, по 2 – Кропивницькому та Олександрійському районах та по 1 робочому місцю у Вільшанському, Знам’янському, Новоархангельському, Петрівському та Світловодському районах.

Також шукачам роботи пропонується по 1 вакансії тракториста у фермерських господарствах Дніпропетрівщини та Полтавщини.

Відділ організації надання послуг роботодавцям Кіровоградського обласного центру зайнятості