20квітня2024

ГОЛОВНА ЕКОНОМІКА На Кіровоградщині – пів сотні пропозицій роботи із житлом на додачу

ЕКОНОМІКА

На Кіровоградщині – пів сотні пропозицій роботи із житлом на додачу

13 66543

У центрах зайнятості Кіровоградщини зареєстровано 57 вакансії з наданням житла. Більшість призначена для працевлаштування лікарів.

Крім того, вакансії з наданням житла або проживанням у гуртожитку/можливістю компенсації за винаймання житла, пропонуються у гірничодобувній промисловості (гірник очисного забою, прохідник, машиніст бурової установки), а також сільськогосподарському виробництві (бухгалтер, обліковець, водій автотранспортних засобів, слюсар аварійно-відбудовних робіт, робітник з комплексного обслуговування сільськогосподарського виробництва), поінформували у відділі організації надання послуг роботодавцям Кіровоградського обласного центру зайнятості.

Серед районів, у яких зареєстровані такі вакансії Маловисківський (15 вакансій), Голованівський (7 вакансій), 4 вакансії у Новоархангельському районі, 3 вакансії у Добровеличківському, по 2 вакансії у Знам'янському та Кропивницькому районах та по 1 вакансії у Долинському та Устинівському районах Кіровоградщини. 22 вакансії з представлених передбачають роботу у Кривому розі Дніпропетровської області.