25квітня2024

ГОЛОВНА ЕКОНОМІКА ОТГ Кіровоградщини долучаються до громадського бюджетування

ЕКОНОМІКА

ОТГ Кіровоградщини долучаються до громадського бюджетування

21 600x400

У Маловисківській міській раді для членів об’єднаної територіальної громади оголосили конкурс міні-проєктів «Майбутнє громади в наших руках».

Участь у конкурсі можуть брати громадські організації, ініціативні групи, а також ОСББ. Заявки прийматимуться з 6 по 20 липня. Експерти конкурсної комісії будуть визначати переможців шляхом таємного голосування. Загальний фонд конкурсу громадських ініціатив заради розбудови міста становить 300 тисяч гривень, інформує пресслужба облради.

Нині у Новоукраїнській ОТГ реалізовують перші проєкти конкурсу «Влада і громада – разом!». Цьогоріч у селі Новоолексaндрівкa відкрили дитячий і спортивний мaйдaнчики. Міні-проєкт «Веселий двір» реaлізувaлa ініціaтивнa групa «Рaзом – ми силa!». Зa кошти міського бюджету придбaли дитячий комплекс, виготовили aльтaнку та гойдалку.

У селі Звірівкa ініціaтивнa групa «Ми рaзом!» реaлізувaлa міні-проект «Спортивний двір», а у рaмкaх міні-проєкту «Комфортнa тa безпечнa сценa» для міського пaлaцу культури «Ювілейний» придбaли сценічний лінолеум.