20квітня2024

ГОЛОВНА ЕКОНОМІКА Як ексчиновнику з Кіровоградщини оперативно підшукали іншу перспективну роботу

ЕКОНОМІКА

Як ексчиновнику з Кіровоградщини оперативно підшукали іншу перспективну роботу

513 931

Наприкінці минулого року у зв'язку оптимізацією районних державних адміністрацій та їх структурних підрозділів чимало чиновників попередили про вивільнення.

Серед них – Василь Діброва. До вивільнення він понад сім років працював на посаді начальника управління агропромислового розвитку Олександрівської райдержадміністрації. Як керівник звільнився останнім з управління, адже йому довелося вирішувати чимало юридичних питань у процесі ліквідації установи. 

"Я був переконаний, що втрата роботи – це шанс переосмислити свій трудовий шлях, змінити напрям діяльності чи взагалі – опанувати новий фах», – ділиться Василь Діброва. 

Відразу після звільнення ексчиновник у пошуках роботи звернувся до Олександрівської районної філії обласного центру зайнятості. Під час спілкування безробітного з кар’єрним радником  з'ясували, що він закінчив державний аграрний університет і хотів би знайти роботу за освітою або суміжними професіями сільсьгосподарського спрямування.

Результат не забарився – Василю Миколайовичу підібрали роботу та направили на співбесіду до Державного підприємства «Дослідне господарство «Ставидлянське» Інституту сільського господарства Степу Національної Академії Аграрних Наук України» на посаду завідувача двору.

Результатом працевлаштування залишились  задоволені всі, і в першу  чергу –  працівник, для якого процес вивільнення вже позаду, а  в перспективі – постійна,добре оплачувана робота.

За словами директора Олександрівської районної філії обласного центру зайнятості Олександра Волошина, питання працевлаштування безробітного вдалося вирішити спільними зусиллями: