20квітня2024

ГОЛОВНА ЕКОНОМІКА «Велике будівництво» на Кіровоградщині: на дорогах загального користування місцевого значення ремонтують 62 об'єкти

ЕКОНОМІКА

«Велике будівництво» на Кіровоградщині: на дорогах загального користування місцевого значення ремонтують 62 об'єкти

У рамках Програми Президента України «Велике будівництво» станом на 27 серпня на Кіровоградщині ремонтно-будівельними роботами охоплено 62 об’єкта на замовлення  ДП «Агентство місцевих автомобільних доріг».

20 08 93

Із цієї кількості на 28 об'єктах виконання робіт вже завершено, на 34 об’єктах із капітального та поточного середнього ремонтів будівельні роботи перебувають в активній фазі, інформують на сайті Кіровоградської ОДА.

У Знам’янському районі (на ділянці км 8+440 автодороги загального користування місцевого значення С120704 Дмитрівка-Диківка-вихід на а/д М-04) ТОВ «МОСТОБУДІВЕЛЬНИЙ ЗАГІН № 112» працює над капітальним ремонтом мосту. Наразі будівельники завершили монтаж та армування плити прогонової будови перекриття та розпочали підготовчі роботи до заливання опалубку сходів до тротуару. Договірна ціна ремонту складає 15 мільйонів 500 тисяч гривень.

20 08 95

ТОВ «МОСТ-ДЕВЕЛОПМЕНТ» продовжує капітальний ремонт мосту в Новгородківському районі (на ділянці км 10+900 автомобільної дороги загального користування місцевого значення О121101 Новгородка-Інгуло-Кам’янка). Мостобудівельники вже завершили улаштування збірної металевої гофрованої конструкції. Залишається виконати ремонтно-будівельні роботи на підходах до мосту, улаштувати дорожній одяг і завершити оздоблювальні роботи. Договірна ціна ремонту складає 20 мільйонів 273 тисячі гривень. Обсяг виконаних робіт складає 80%.

20 08 94

ТОВ «ДС ПРОМ ГРУП» працює на об’єкті комунальної власності у місті Кропивницькому та у Кропивницькому районі. Наразі підрядник улаштовує верхній асфальтобетонний шар дорожнього покриття по вулиці Абрикосовій.

По вулиці С. Котового завершено укладання вирівнюючого шару із крупнозернистого асфальтобетону, ведуться роботи із укладання бортового каменю, далі за планом – улаштування укріплюючої підпірної стінки на ділянках, де відсутні приватні будинки.

По вулиці Нижній П’ятихатській проведено роботи із фрезерування існуючого дорожнього покриття.

Нагадаємо, договірна ціна поточного середнього ремонту складає 15 мільйонів 290 тисяч гривень.

20 08 96

ТОВ «УМАНЬДОРРЕМБУД» завершує капітальний ремонт дорожнього покриття по вулиці Підгірній, що у місті Гайворон. Підряднику залишається укласти верхній шар з асфальтобетонної суміші та облаштувати узбіччя. Обсяг виконаних робіт складає 80%, договірна ціна ремонту – 2 мільйона 990 тисяч гривень.