19квітня2024

ГАРЯЧІ
ГОЛОВНА ЕКОНОМІКА Жителів Кропивницького закликають підтримати 55 пропозицій громадських ініціатив

ЕКОНОМІКА

Жителів Кропивницького закликають підтримати 55 пропозицій громадських ініціатив

20 10 57

Вчора, 19 жовтня, у Кропивницькому стартувало голосування за проєкти, які надійшли для участі в рамках конкурсу «Громадський бюджет – 2021».

Протягом чотирнадцяти календарних днів кропивничани мають змогу підтримати проєкти  громадських ініціатив, які, на їхню думку, необхідні для міста. Голосування триватиме до 01 листопада включно, інформують в пресслужбі міської ради.

Проєкти, допущені до голосування, спрямовані на благоустрій мікрорайонів Кропивницького, зон його відпочинку, покращення умов життєдіяльності та соціальної адаптованості людей з інвалідністю та малозабезпечених осіб, проведення спортивно-масових, культурно-мистецьких заходів, покращення навчальної та матеріально-технічної бази навчальних закладів, а також інші суспільно-корисні проєкти.

«Цього року до голосування у рамках конкурсу «Громадський бюджет – 2021»  допущено 55 пропозицій громадських ініціатив, серед яких 50 «Малих» та 5 «Соціальних» проєктів. Кожен мешканець міста має лише два голоси, тобто може підтримати два проєкти: один малий та один соціальний», – відзначила завідувач сектору партиципаторного бюджетування департаменту з питань економічного розвитку, торгівлі та інвестицій Оксана Никифоренко.

Проголосувати за проєкти в рамках конкурсу «Громадський бюджет – 2021» в поточному році можна тільки шляхом електронного голосування на офіційному вебсайті міської ради Кропивницького у вкладці «Громадянам» - «Громадський бюджет» - «Голосування за проєкти конкурсу «Громадський бюджет – 2021». Також є можливість голосування через термінал та чат-бот Приватбанку.

Повну та вичерпну інформацію щодо конкурсу «Громадський бюджет - 2021» та перелік проєктів, які беруть участь голосуванні, можна переглянути на офіційному вебсайті міської ради Кропивницького у вкладці «Громадянам» → «Громадський бюджет» → «Проєкти».