19квітня2024

ГОЛОВНА ЕКОНОМІКА Міський голова Кропивницького проінспектував хід виконання ремонтних робіт на одній із найжвавіших транспортних магістралей (ФОТО)

ЕКОНОМІКА

Міський голова Кропивницького проінспектував хід виконання ремонтних робіт на одній із найжвавіших транспортних магістралей (ФОТО)

30123 1200x800 2

В обласному центрі триває реконструкція шляхопроводу по вулиці Кропивницького.

30122 1200x800 2

Міський голова Андрій Райкович проінспектував хід та якість виконання ремонтних робіт на важливій ділянці однієї із найжвавіших транспортних магістралей міста.

Капітальний ремонт споруди, яка перебувала  в аварійному стані, почали в середині вересня. А вже 27 грудня, виконавши основну масу робіт, будівельники відкрили мостом рух для транспорту.

На шляхопроводі влаштували дорожнє полотно, проте будівельники виконали ще не весь обсяг робіт: продовжується прокладання інженерних комунікацій, облаштовування зливової каналізації, асфальтування тротуарів для пішоходів. На черзі також укріплення підвалин мосту, але на організацію руху транспорту всі ці роботи не впливатимуть.

Після обстеження мосту Андрій Райкович висловив низку застережень, які необхідно взяти до уваги і виправити до остаточного завершення ремонтних робіт.

30125 1200x800 2

Читайте також: