19квітня2024

ГОЛОВНА ЕКОНОМІКА Міська влада прагне порядку на вулицях Кропивницького

ЕКОНОМІКА

Міська влада прагне порядку на вулицях Кропивницького

140022105 2854884421467613 4681248441806194251 o

Сьогодні, 18 січня, під час апаратної наради очільник обласного центру Андрій Райкович звернувся до керівництва КП «Теплоенергетик» та Кропивницького ВКГ з вимогою активніше і якісніше ліквідовувати масштабні пориви мереж.

"Розриття і облаштування місця поривів неякісні! Порвати і потрощити дороги можна дуже швидко. А щоб відновити, треба вкласти сотні тисяч гривень. Спецінспекція, посильте контроль за виконанням цього питання. Реагувати на кожен випадок несанкціонованого розриття! Без вашого дозволу ніхто нічого рити не може. Чому вода, особливо на територіях околиць, тече по кілька днів? А тепер буде намерзати?", – ннаголосив міський голова.

Очільник Кропивницького доручив працівникам підприємств з інспекцією проїхатись по місцям усіх розриттів, щоб перевірити, чи якісно вони влаштовані. І бути в постійному діалозі з людьми.

"У нас немає зайвих мільйонів знову стелити дороги. Народ платить такі ціни за воду. Взагалі, ви бачите, що відбувається з тарифами на газ, електроенергію. Зрозуміло, що тепловикам доводиться коригувати тариф на тепло, бо в ньому- левова частка це газ і електроенергія. Пояснювати народу про ринок газу, несправедливі дії постачальників, або іще якісь причини і нелегко, і соромно. Більшій частині людей треба просто виживати. А нам треба добре, думати, як економити ресурси, як покривати збитки", – зауважив очільник міста.

Ті місця, де мережі прориває систематично і "латання" не допомагає, Андрій Райкович порадив поступово замінювати на нові.

Читайте також: