25квітня2024

ГОЛОВНА ЕКОНОМІКА Понад півтора мільйона гривень у Кропивницькому витратять на загальнобудинкові теплові лічильники

ЕКОНОМІКА

Понад півтора мільйона гривень у Кропивницькому витратять на загальнобудинкові теплові лічильники

35228 368x264 2

Виконавчий комітет Кропивницької міської ради погодив рішення щодо інвестиційної програми КП “Теплоенергетик” у сфері теплопостачання на опалювальний період 2021/2022 року.

"Проєкт рішення підготовлено на підставі звернення КП «Теплоенергетик». Інвестиційна програма була погоджена головним управлінням житлово-комунального господарства міської ради і оприлюднена на сайті підприємства 30 липня, зауважень та пропозицій до неї не надходило", – зазначила начальниця управління економки міської ради Тетяна Ломова.

Далі вона розповіла, що вповідно до програми, заплановано реалізацію заходів щодо забезпечення комерційного обліку постачання теплової енергії.

Програмою передбачається реконструкція інженерних вводів житлових будинків міста і встановлення загальнобудинкових лічильників теплової енергії.

Планують оснастити приладами комерційного обліку 38 житлових будинків

Вартість цих заходів – 1 млн 557 тис. грн.

Міський голова Андрій Райкович наголошує, що інвестиційна програма КП “Теплоенергетик” у сфері теплопостачання враховує пропозиції Агентства США з міжнародного розвитку  USAID, яке розробляє нову схему теплопостачання міста.

Читайте також:  У Кропивницькому триває заповнення водою теплових мереж

Вкрай важливо скрізь ввімкнути опалення, – міський голова Кропивницького