24квітня2024

ГОЛОВНА ЕКОНОМІКА З’явилися нові можливості для кропивницьких підприємців 

ЕКОНОМІКА

З’явилися нові можливості для кропивницьких підприємців 

298703620 438795251623785 5115281324141617489 n

Оголошено конкурс мінігрантів для підприємців, які забезпечують критичні потреби населення України та зайнятість внутрішньо переміщених осіб.

Ініціатором проведення конкурсу став ресурсний центр ГУРТ у рамках проєкту «Підтримка економічної участі вразливих груп населення, включно з внутрішньо переміщеними особами, в Україні», що виконується Міжнародною організацією праці у співпраці з Федеральною компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH за дорученням Федерального Уряду Німеччини. Про це інформує пресслужба міської ради.

Учасниками конкурсу можуть бути офіційно зареєстровані суб’єкти підприємницької діяльності (юридичні особи та фізичні особи-підприємці), які здійснюють свій бізнес на підконтрольній уряду України території, чий бізнес вже сьогодні забезпечує критичні потреби населення України та зайнятість ВПО.

Загальний бюджет конкурсу міні-грантів – 310 тисяч доларів США.

Максимальний розмір гранту – 360 тисяч гривень.

Розмір кожного затвердженого гранту буде залежати від кількості ВПО, зайнятих у бізнесі протягом тривалості впровадження гранту.

Ознайомитися з положенням про конкурс мінігрантів можна за посиланням: https://gurt.org.ua/uploads/minigrants_ilo-giz.pdf перед заповненням заявки (https://crm.gurt.org.ua/minigrants-ilo-giz/).

Кінцевий термін подання заявок на участь у конкурсі мінігрантів – 26 серпня 2022 року.

Варто подавати заявки не чекаючи кінцевого терміну, оскільки рішення про надання грантів прийматимуться щотижнево до вичерпання бюджету конкурсу мінігрантів.