29березня2024

ГАРЯЧІ
ГОЛОВНА ЕКОНОМІКА Понад дев’ятсот звернень надійшло з початку року до податкової служби Кіровоградщини

ЕКОНОМІКА

Понад дев’ятсот звернень надійшло з початку року до податкової служби Кіровоградщини

54c7a9de2c962 

Протягом січня-лютого 2023 року головним управлінням ДПС у Кіровоградській області надано 914 телефонних консультацій, та 9 чатом у месенджері.

Найчастіше платники зверталися з питань розрахунку мінімального податкового зобов’язання, щодо реєстрації платником ПДВ, декларуванню об’єктів нерухомого майна, подання таблиці даних платника податку на додану вартість, заповнення повідомлення та формування пакету документів щодо розблокування податкових накладних, щодо сплати майнових податків, щодо єдиного внеску на загальнообов’язкове соціальне страхування, інформують у головуправлінні ДПС в області.

І додають, що у відомстві функціонує комунікаційна податкова платформа. Саме такий формат співпраці допомагає активізувати комунікацію між податковою службою та представниками інститутів громадського суспільства та бізнес-асоціацій.

Якщо у є запитання, які потребують оперативного вирішення, – надішліть звернення на нашу електронну скриньку: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.. Провідні фахівці ГУ ДПС у Кіровоградській області розглянуть ваш запит та нададуть вам відповідь.

Для інформаційної підтримки платників податків працюють «гарячі лінії» Головного управлінні ДПС у Кіровоградській області. Номери телефонів «гарячих ліній» територіальних органів ДПС за посиланням https://tax.gov.ua/others/kontakti/garyachi-linii-teritorial