19квітня2024

ГАРЯЧІ
ГОЛОВНА ЕКОНОМІКА Обов’язки гендиректора ОКВП "Дніпро-Кіровоград" виконуватиме Микола Романюк  

ЕКОНОМІКА

Обов’язки гендиректора ОКВП "Дніпро-Кіровоград" виконуватиме Микола Романюк  

347089809 251618794203634 1522191738994243699 n

Микола Романюк виконуватиме обов’язки генерального директора обласного комунального виробничого підприємства «Дніпро-Кіровоград».

Відповідне розпордження підписав голова обласної ради Юрій Дрозд.

Микола Романюк працює на підприємстві понад 20 років, нині – заступником гендиректора з технічних питань.

«Головне – напрацювати механізм і покроковий план дій із погашення заборгованості підприємства та його оптимізації. Першочергове завдання вийти із щомісячної збитковості й завершити проєкти, які дадуть економічний приріст водоканалу. Розумію свою відповідальність і розраховую на конструктивну роботу з керівництвом обласної ради, обласної військової адміністрації, депутатами облради, народними обранцями та міськими головами», – зазначив керівник.

Голова обласної ради Юрій Дрозд підкреслив, що профільні комісії обласної ради визнали роботу Олександра Пісного незадовільною.

«Депутати обласної ради неодноразово наголошували на неефективному управлінні підприємством та загрозі накопичення великих боргів. У 2021 році депутати створили спеціальну комісію для вивчення роботи «Дніпро-Кіровоград». Нинішнього року на засіданнях профільних постійних комісій обласної ради роботу Олександра Пісного визнали незадовільною. Часу на роздуми в нового керівник обмаль, потрібно відразу включатися в роботу, щоб захистити область і колектив від економічних проблем», - розповів Юрій Дрозд.

Раніше постійна комісія з питань житлово-комунального господарства, будівництва та використання природних ресурсів і постійна комісія з питань бюджету, фінансів та інвестицій обласної ради визнали роботу Олександра Пісного незадовільною.

"Мене, як споживача, втомили постійні інтриги з обласним стратегічним підприємством «Дніпро-Кіровоград». Кожного разу ставлять керівника, який приходить і починає доїти… При цьому на підприємстві борги ростуть, якість роботи і послуг не покращується. Все це перекладається на споживачів через підвищення тарифу. Коли буде якісна вода? Коли пориви перестануть ріками текти по вулицях? Ні кінця, ні краю. Так не повинно бути. Досить цих невдалих експериментів", – прокоментував кадрове рішення облради депутат Кропивницької районної ради Андрій Лаврусь.

Він наголосив, що водоканалом повинен займатись фаховий менеджер, який буде розуміти не лише, як заробляти гроші, а й знатиме технічну частину підприємства.