27квітня2024

ГОЛОВНА КРИМІНАЛ Ексначальнику Кропивницького СІЗО оголосили підозру

КРИМІНАЛ

Ексначальнику Кропивницького СІЗО оголосили підозру

За процесуального керівництва прокуратури Кіровоградської області слідчими територіального управління ДБР повідомили про підозру колишньому виконувачу обов’язків начальника ДУ «Кропивницький слідчий ізолятор» у привласненні державних коштів виділених на ремонт системи водовідведення.

20 01 202 

За даними слідства, колишній виконувач обов’язків начальника СІЗО за попередньою змовою з представником підрядної організації, здійснили розтрату бюджетних коштів, виділених на капітальний ремонт системи водовідведення спеціального корпусу № 1 ДУ «Кропивницького слідчого ізолятора». Про це інформує пресслужба прокуратури Кіровоградської області

Вказані особи внесли недостовірні відомості до звітної документації, завищили вартість виконаних робіт, привласнивши таким чином державні кошти у сумі 166 тисяч гривень.

Наразі, зібравши достатньо доказів, колишньому виконуючому обов’язки начальника ДУ «Кропивницького слідчого ізолятора» повідомили про підозру за ч. 3 ст. 191 (привласнення чужого майна, яке було ввірене особі, вчинене за попередньою змовою групою осіб) КК України.

Аналогічну підозру оголосили й приватному підприємцю – підряднику робіт.

До суду вже скеровано клопотання щодо обрання підозрюваним запобіжних заходів.

Досудове розслідування триває.

Фото: https://legalhub.online