24квітня2024

ГОЛОВНА КРИМІНАЛ На Кіровоградщині викрили молодих спритників, які торгували забороненими речовинами онлайн

КРИМІНАЛ

На Кіровоградщині викрили молодих спритників, які торгували забороненими речовинами онлайн

20 04 32

Організаторами інтернет-магазину виявилися двоє жителів області віком 21 та 19 років.

Особи розмістили електронний ресурс на одному із популярних меседжерів. Для отримання грошових коштів використовували платіжні картки та термінали. Збували вже реалізовані наркотики шляхом закладок, повідомили в управлінні боротьби з наркозлочинністю в  області ДБН НПУ

У рамках розслідування кримінального провадження працівниками Управління боротьби з наркозлочинністю в Кіровоградській області ДБН НПУ України спільно зі слідчими Кропивницького відділу поліції, задокументували протиправні дії підозрюваних.

У ході проведення санкціонованих обшуків за місцем їх проживання, поліцейські вилучили 13 поліетиленових пакунків з канабісом, пакунки з метамфітаміном, пристрої для куріння наркотичних засобів, наліпки з рекламою інтернет-магазину.

Осіб затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Вилучене направлено на дослідження до Кіровоградського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України.

За висновком експертизи за цим фактом буде прийнято рішення щодо притягнення громадянина до кримінальної відповідальності за ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. За такі дії особі загрожує позбавлення волі на строк до дванадцяти років з конфіскацією майна.

Довідково: Якщо Вам відома інформація про осіб, причетних до вчинення наркозлочинів, не залишайтесь байдужими, повідомляйте на електронну пошту Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Читайте також: Вищий антикорупційний суд виніс обвинувальний вирок у справі ексдиректора ВАТ "Кіровоградгазу"

38-річний «мінер» із Кропивницького може потрапити до в’язниці

Керівнику Кропивницького СІЗО, де бунтували ув’язнені, оголосили підозру