02травня2024

ГОЛОВНА КРИМІНАЛ Кіровоградщина: працівники локомотивного депо заробляли на торгівлі краденим пальним (ФОТО)

КРИМІНАЛ

Кіровоградщина: працівники локомотивного депо заробляли на торгівлі краденим пальним (ФОТО)

4 5287

Під процесуальним керівництвом Кіровоградської обласної прокуратури викрито злочинну групу із числа працівників одного з локомотивних депо регіональної філії Укрзалізниці на розкраданні пального.

Протиправну діяльність  учасників злочинної групи  викрилиу результаті спільної скоординованої роботи  працівників управління стратегічних розслідувань Кіровоградській області, слідчих слідчого управління Національної поліції України  в області та за сприяння офісу з безпеки АТ «Укрзалізниця».

1 98147

За даними слідства, до складу групи входило шість осіб – усі з числа  працівників  локомотивного депо однієї з регіональних філій Укрзалізниці. Вказані особи зливали пальне з локомотивів, а потім, щоб приховати свою діяльність, вносили до офіційних документів фіктивні дані щодо обсягу використаного та списаного пального. Викрадене пальне зберігали на території  цеху колишнього заводу. Реалізовували пальне місцевим мешканцям. Викрили фігурантів під час чергового викрадення пального.

Слідством задокументовано сім фактів збуту пального. Збитки АТ «Укрзалізниця», завдані у результаті протиправної діяльності,  встановлюють.

3 9214

Читайте також:  Потенційному викрадачу плит зі злітно-посадкової смуги аеропорту у Кропивницькому оголосили підозру

На Кіровоградщині наклали арешт на майно «винахідливого» підприємця