27квітня2024

ГОЛОВНА КРИМІНАЛ У Кропивницькому обрали запобіжний захід підозрюваному у справі про побиття спецінспектора

КРИМІНАЛ

У Кропивницькому обрали запобіжний захід підозрюваному у справі про побиття спецінспектора

IMG 7330

Учора, 16 грудня, у Ленінському районному суді Кропивницького пройшло перше засідання у справі щодо побиття працівника спецінспекції Кропивницької міської ради.

Серед присутніх були постраждалий Богдан Голубничий та підозрюваний Святослав Ткаченко.

Як інформував ЗПУ, 5 жовтня невідомі напали на співробітника Кропивницької спеціалізованої інспекції Богдана Голубничого. Після того потерпілий тривалий час проходив лікування у відділенні нейрохірургії обласної лікарні.

За словами Ткаченка, він – двадцятидев’ятирічний мешканець Долинської. Раніше вже притягувався до відповідальності через вчинення легких тілесних ушкоджень.

Слідчий вніс пропозицію тримати підозрюваного під вартою протягом 60 діб. Підтримав її і прокурор.

Суддя відхилив пропозицію та ухвалив запобіжний захід підозрюваному у вигляді цілодобового домашнього арешту протягом двох місяців (з 16 грудня 2020 року до 16 лютого 2021 року).

Після судового засідання керівник спецінспекції Андрій Максюта прокоментував ситуацію.

"Одному вручили підозру і сьогодні обрали міру запобіжного заходу. Другому – племіннику начальника районної поліції –  підозру ще не вручали. Вони намагаються «вирулити», хоча слідству відомо, чого ці гастролери з Долинської приїжджали, що «робили» і кому дзвонили – звітували про «роботу». Якщо є факти по Долинській відносно «діянь» і «роботи» цих двох осіб –  скидайте мені у месенджер. Дядя в поліції не такий і всемогутній, познайомимо його з ДБР і внутрішньою безпекою", – зауважив Максюта.

Читайте також: На Кіровоградщині судитимуть виборчого махінатора

Кіровоградщина: колишньому працівнику поліції загрожує покарання до п’яти років позбавлення волі.