25квітня2024

ГОЛОВНА КУЛЬТУРА У кропивницькому Центрі народної творчості відкрили виставку про героїзм та незламність українського народу (ФОТО)

КУЛЬТУРА

У кропивницькому Центрі народної творчості відкрили виставку про героїзм та незламність українського народу (ФОТО)

2408 2022

Віртуальну фотовиставку «Ми – Україна» відкрили в обласному Центрі народної творчості.

Там представлені світлини 57 фотографів з Бобринця, Гайворона, Олександрії Кіровоградської області, Боярки Києво-Святошинського району Київської області, Запоріжжя, Івано-Франківська, Кам’янець-Подільського Хмельницької області, Києва, Кременчука Полтавської області, Кривого Рогу Дніпропетровської області, Кропивницького, Малина Житомирської області, Маріуполя Донецької області, Одеси, Рівного, Токіо (Японія), Харкова, Херсона, Хмельницького, Чернігова, Львова, сіл Безіменне Козятинського району Вінницької області та Пишне Кропивницького району Кіровоградської області.

У нелегкий для країни час талановиті фотомайстри через об’єктиви фотокамер розкрили миттєвості життя незламної України, показали, як підтримує її світ, увіковічнили героїчний подвиг наших Збройних Сил.

Кожна світлина втілює авторські переживання, пов’язані з війною. Тут – філософські роздуми і глибокий символізм, творча констатація воєнних подій і спогади про мирне життя.

Головним же є зображення людей, які творять історію, вірять у перемогу і добре усвідомлюють, що сила українців у єдності та незалежності.

Перегляд – за посиланням.