18квітня2024

ГАРЯЧІ
ГОЛОВНА КУЛЬТУРА У кропивницькому підземеллі презентують новий роман Ольги Мігель

КУЛЬТУРА

У кропивницькому підземеллі презентують новий роман Ольги Мігель

313200252 481986227292699 1728226679431534954 n 

Що робити двом невдачливим журналісткам із Кропивницького, які після випуску з ЦДПУ не знайшли роботу... та мають екстрасенсорні здібності?

Як варіант — розслідувати міські легенди на замовлення! Працюючи не тільки з людьми, а й  із міськими духами, що живуть у тіні залізобетону.

Хто ж знав, що один загадковий збіг обставин додасть проблем? Тепер Василині та Лізі доведеться ще глибше зануритися в загадки рідного міста, аби розгадати таємницю, залишену невідомими силами, та виграти в них… або хоча б заробити собі на харчі та комуналку!

"«Мисливці за міськими легендами. Невдахи та тіні» — перша частина абсолютно безбашенного циклу, сповненого вайбом коміксів, аніме та інтернет-байок. Новий роман Ольги Мігель в жанрі хуліганського міського фентезі закине вас в страшно-смішні детективні пригоди, сповнені усілякої паранормальщини. А заразом цикл трохи розкаже про реальні міські легенди Кропивницького та дозволить інакше поглянути на звичні вулиці й місця, біля яких всі ми вештаємося щодня", – розповідають організатори заходу.

Книга отримала нагороду міжнародного літературного конкурсу «Коронація слова-2019» та вийшла у вінницькому видавництві ТУТ саме до Геловіну. І першими, хто матиме змогу познайомитись з нею, будуть гості "Horror party в підземеллі", яку організовує Кіровоградська обласна бібліотека для юнацтва ім. Є. Маланюка!

Збір – уже завтра, 31 жовтня, на 14:30 в бібліотеці, де можна буде зробити жахливий фейс-арт! О 15:00 всі вирушають до старовинного підземелля, де й пройде захід. Запізняйкам, які забажають доєднатися — переходити через дорогу на Театральній (де раніше висіли парасольки) та спускатися в атмофсерний старовинний підвал (вхід — праворуч від великого рожевого ведмедя).

Також у рамках презентації буде проведено горор-квест.

Для тих, хто хоче взяти участь у квесті, аби випробувати свою кмітливість та свої нерви, обов’язкова реєстрація через гугл-форму — кількість учасників обмежена! https://forms.gle/vuHFFRppSEksBWT27

Довідки за телефоном: 0668884760.

Читайте також: У кропивницькій книгозбірні презентували теплу історію для дітей 

Таємницю зловісної обручки презентували у кропивницькій науковій бібліотеці