19квітня2024

ГАРЯЧІ
ГОЛОВНА КУЛЬТУРА Кропивницькі діти – захисникам України: концерт під відкритим небом (ВІДЕО)

КУЛЬТУРА

Кропивницькі діти – захисникам України: концерт під відкритим небом (ВІДЕО)

22 05 23

Для тих, хто зупинив російського агресора і ціною власного життя і здоров’я захищає право свого народу жити вільно, вихованці закладів позашкільної освіти Кропивницького провели концерт.

Діти намагалися донести свою любов українським воїнам і отримати від них найбільшу нагороду за свої зусилля на творчому фронті – їхні щирі оплески.

Біля входу до відкритого майданчика Кропивницької музичної школи №1 імені Генріха Нейгауза дорогих гостей зустрічали діти, які дарували бійцям власноруч виготовлені сувеніри-обереги. Хвилиною мовчання учасники концерту і глядачі вшанували пам’ять загиблих героїв.

Відкрив концертну програму народний художній колектив України хореографічний ансамбль «Світанок».

Просвітлені обличчя українських воїнів і сльози на їхніх очах просяяли від такої підтримки.

"Обов’язково прийде час і над Україною знову зійде яскраве сонце на мирне блакитне небо, замайорить синьо-жовтий стяг від заходу до сходу у всіх містечках та селах країни. Заколоситься херсонське поле українською пшеницею, а Чорне та Азовське моря й надалі омиватимуть наші, українські, береги Запоріжжя, Одеси, Миколаєва, Херсона, Маріуполя та обов'язково Криму. І лунатиме рідна українська пісня у всіх куточках Батьківщини", – зазначили організатори конкурсу.

І додали, вони вірять, що скоро настане той день, коли закінчиться війна і військові повернуться додому.