23квітня2024

ГОЛОВНА ОСВІТА В освітніх закладах Кропивницького запроваджено режим посиленого контролю

ОСВІТА

В освітніх закладах Кропивницького запроваджено режим посиленого контролю

В Україні почастішали випадки захворювання на COVID-19 дітей.

SchoolCovid03

Відповідну інформацію озвучив у соцмережі міський голова Кропивницького Андрій Райкович.

«COVID наростає. Мене тривожать повідомлення очільників інших міст про те, що все частіше почали хворіти діти.

Кропивницький теж не ізольований, у нас вже теж є такі випадки. Тому я дав оперативне завдання управлінню освіти посилити комунікації з освітніми закладами, з батьками школярів і вихованців дитсадків. Вони мають уважніше ставитись до стану здоров’я кожної дитини! Адже у дітей коронавірус проходить майже безсимптомно, як легка застуда. Діти, самі того не знаючи, стають розповсюджувачами вірусу. Прошу дитячих лікарів – не залишати поза увагою жодне звернення, якщо навіть здається, що це легка застуда!

У разі, якщо, не дай Боже, кількість захворілих дітей невпинно збільшуватиметься, нам доведеться перейти на дистанційне навчання. Отже моніторимо ситуацію всі разом! Закликаю до посиленої уваги в садочках, школах, в родинах. Не треба бути байдужими, і думати, що мене омине. Вірус дуже підступний, він мутує і наша спільна задача – запобігти його стрімкому поширенню.

Я завжди бажаю вам здоров’я. І це щиро. Але прошу відповідальності, дисциплінованості. Без паніки, але з турботою одне про одного!», – йдеться у зверненні.

Читайте також: