26квітня2024

ГОЛОВНА ОСВІТА Без попередження: керівництво Кіровоградщини перевіряє готовність шкіл до навчального року

ОСВІТА

Без попередження: керівництво Кіровоградщини перевіряє готовність шкіл до навчального року

238085191 378531350449444 2877051458704455828 n

Учора, 19 серпня, перевіряли школи Знам'янщини на готовність до початку нового навчального року.

Голова Кіровоградської обласної державної адміністрації Марія Чорна та її заступник Андрій Лісота без попереднього узгодження відвідали ЗОШ І-ІІІ ступенів № 4 та 6 у Знам'янці, а також школу в селі Володимирівка.

Перевірили готовність класів приймати першачків, ступінь дотримання санітарних вимог у облаштуванні харчоблоків та їх готовність, відповідність шкіл вимогам інклюзивності.

"Зранку взяла участь у Всеукраїнській сесії "Стратегічна сесія з розвитку позашкільної освіти", де поспілкувалась з освітянами. Аби не оцінювати стан справ тільки на словах – вирішила без попередження відвідати деякі школи. У цілому – приємно вражена підготовкою закладів, є звісно і зауваження та недопрацювання, але це все робочий процес, у ході якого виправимо можливі недоліки. Наше завдання  забезпечити гідні умови для навчання дітей у кожній школі", – сказала Марія Чорна.

За словами посадовиці, у подальшому вона, її профільні заступники та начальники департаментів здійснюватимуть подібні виїзди з перевірками без попередження і надалі.

Читайте також: