20квітня2024

ГОЛОВНА ОСВІТА У Кропивницькому відкривається двомовна приватна школа

ОСВІТА

У Кропивницькому відкривається двомовна приватна школа

295336511 5024298961012419 7817151763340786658 n

На базі освітнього простору «Жираф Клаб» відкривається перша в обласному центрі приватна двомовна школа.

Про це повідомила засновниця Private Bilingual School «Academy» Ольга Мануйлова.

«З 1 вересня розпочинає свою роботу початкова школа. Наразі триває набір до нульового, першого та другого класів. Ми прийняли всі виклики реальності і створили нову послугу за запитом батьків про якісну альтернативну освіту. Високий стартовий рівень знань у дітей - основний критерій відбору до нашої школи. Зарахування здійснюється за попереднім комплексним тестуванням. Нульовий клас вже сформовано фактично із випускників нашого Монтессорі-садка, який за замовчуванням дає грунтовну базу», – розповіла засновниця «Академії».

За її словами, у концепції школи затверджена Міністерством освіти і науки України освітня технологія, а також викладання предметів англійською мовою, зокрема, математики (Maths), природи та культури (Science), Speaking та англійської за рівнями на розвиток усіх мовних компетенцій – аудіювання, читання, говоріння, письма. Крім цього, присутній компонент навчання за методикою Монтессорі.

Ліцензійну базу школі надає «Learn&Dream» – кременчуцька школа з десятирічним досвідом роботи в сфері приватної освіти, говорить Ольга Мануйлова.

Щодо безпеки під час повітряних тривог, керівниця школи зазначила, що заклад має спеціально облаштоване підземне укриття.

«Ми маємо всі безпекові умови для того, щоб проводити навчання офлайн. Це стосується і карантинних вимог, і правил роботи в режимі воєнного стану. Будівля, де займаються діти обладнана належним укриттям, наші педагоги пройшли відповідні навчання і мають чіткі алгоритми дій у разі повітряної тривоги чи інших надзвичайних ситуацій», – додає Ольга Мануйлова.

За додатковими коментарями можна звертатися безпосередньо до Ольги Мануйлової за тел. 0 (50) 154 54 41.