19квітня2024

ГОЛОВНА ПОДІЇ Комунальники Кропивницького зазнали різкої критики від міської влади

ПОДІЇ

Комунальники Кропивницького зазнали різкої критики від міської влади

Місто мають прибирати відповідно з графіком. І це стосується усіх територій без винятку, а не лише мікрорайонів Леліківка та Балашівка.

19 11

На цьому наголосив очільник Кропивницького Андрій Райкович сьогодні, 19 жовтня, на апаратній нараді.

Посадовець зазначив, що обласний центр на порозі опалювального сезону і тому комунальні роботи не повинні припинятися не на мить.

«ЖЕО № 3, ваші люди фільми знімають. Я розумію, що міський голова має за все відповідати. Мені соромно, що люди постійно підказують, а ви відвертаєтеся від них. ЖЕО № 4 – у під’їздах можна купатися після дощу. Під час ремонту даху повибивали зливні труби, хто має це перевіряти. Водоканал, скільки можна підніжки мені ставити? Де ваше, планове регулювання тиску та поетапна подача води? Понад тиждень пройшло після відключення, а вода й досі тече вулицями», – наголосив посадовець.

Керівництво управління освіти міськради отримало доручення – зв’язатися з керівниками закладів на предмет готовності мереж до подачі тепла.

«Аби не трапилося – прозвітували про 100 відсотків, а потім казали, що не вдалося. Зробіть так, аби вдалося. Особливо це стосується шкіл, директори яких зараз усі в виборчому процесі. Дивіться, щоб не послизнулися. Шановні, нічого особистого – лише інтереси міста», – наголосив Андрій Райкович.

Читайте також: