19квітня2024

ГОЛОВНА ПОДІЇ До Кропивницького намагалися ввезти боєприпаси та наркотики (ФОТО)

ПОДІЇ

До Кропивницького намагалися ввезти боєприпаси та наркотики (ФОТО)

IMG 20220718 WA0003 1

Щодня на блокпостах несуть службу гвардійці: провадять заходи дотримання вимог режиму воєнного стану, перевіряють на наявність заборонених предметів і речовин авто, громадський транспорт і громадян.

Лише за вчорашній день перевірили понад 20 тисяч осіб, які їхали до обласного центру, повідомила офіцер інформації та комунікації НГУ Олена Швець.

Під час перевірки кропивницькі гвардійці виявили чотирьох осіб, які намагались перетнути блокпост маючи при собі наркотичні та психотропні речовини. Загалом у трьох чоловіків і однієї жінки вилучено один полієтиленовий пакет із речовиною рослинного походження, схожою на каннабіс, з приблизною вагою 5-6 грамів та чотири полієтиленових пакети з синьою кристалічною речовиною наркотичного походження, із загальною вагою 12 грамів.

Також на одному з блокпостів при в'їзді у Кропивницький військовослужбовці Нацгвардії  зупинили приватний автомобіль «Шкода». За кермом авто перебував громадянин, що мав реєстрацію місця проживання у м. Львів. При перевірці у багажнику виявили 71 боєприпас калібру 5.45 мм.

Ще одного водія з ознаками наркотичного сп'яніння було затримано.

Мешканець Кропивницького 1982 року народження рухався на автомобілі SUZUKI Grand Vitara. Під час перевірки у багажнику  було виявлено зелену речовину рослинного походження вагою приблизно 15 грамів, насіння схоже на насіння канабісу в кількості 4 штук, 20  боєприпасів калібру 9мм для травматичної зброї.

Подальші слідчі дії проводили працівники Національної поліції.