20квітня2024

ГОЛОВНА ПОЛІТИКА НОВИНИ СУСПІЛЬСТВО Кіровоградщина: новопризначена очільниця РДА розповіла про плани на майбутнє

ПОЛІТИКА

Кіровоградщина: новопризначена очільниця РДА розповіла про плани на майбутнє

Голова Кіровоградської обласної державної адміністрації Андрій Балонь представив нову очільницю Новомиргородської районної державної адміністрації Аллу Дворніченко та відзначив, що у житті громади Новомиргородщини розпочинається новий етап.

03 1

Про це інформує пресслужба ОДА.

Під час представлення Алла Дворніченко подякувала Президенту України Володимиру Зеленському та голові ОДА Андрію Балоню за наданий їй кредит довіри, а воїнам – за можливість розбудовувати державу, поки ті захищають країну на передовій.

«Основні цілі своєї роботи вбачаю в активному залученні інвестицій для створення нових робочих місць, співпраці з соціально-відповідальним бізнесом і забезпеченні якісного проведення адміністративно-територіальної реформи. Окрім цього, йдеться і про ефективну поточну роботу у всіх сферах, і про підтримання принципів законності та правопорядку на Новомиргородщині. Щоб реалізувати плани, потрібна підтримка. Закликаю до співпраці всіх депутатів і представників місцевого самоврядування», – розповіла про плани на майбутнє Алла Дворніченко.