25квітня2024

ГОЛОВНА ПОЛІТИКА На Кіровоградщині розмістили близько півтори тисячі біженців із інших областей

ПОЛІТИКА

На Кіровоградщині розмістили близько півтори тисячі біженців із інших областей

213foto

Станом на 12:00, сьогодні, 25 лютого ситуація на Кіровоградщині залишалася контрольованою.

Близько 5 години ранку на аеродромі в Канатовому лунав сигнал повітряної тривоги, але обстрілу не було. Голова Кіровградської ОДА Марія Чорна спростувала чутки стосовно обстрілу аеродрому чи іншої території області, які ширяться в мережі. Ці фейки розповсюджують наші вороги, намагаючись створити паніку.

"Третій полк на бойовому чергуванні, всі наші підрозділи у повній бойовій готовності, жителі області облаштовують блокпости на в’їздах до своїх населених пунктів. А хто цього ще не встиг зробити – не гайте час", – зазначила очільниця області.

Уночі зафіксували один вибух в полі на території Кропивницького району, ніхто не постраждав.

Усю актуальну, перевірену та оперативну інформацію ви можете читати на сторінках у фейсбуку та телеграмканалі Марії Чорної, на сторінках ОДА та інших державних органів влади.

На Кіровоградщині створений штаб, який координує та забезпечує всім необхідним осіб, які через військову агресію путінської Росії змушені покидати свої домівки. Уже розміщено близько 1500 жителів Луганської, Донецької, Херсонської, Одеської та Харківської областей. Це жінки, діти, люди похилого віку. Їх розселяють по всій області.

 Територіальна оборона Кіровоградщини продовжує набір добровольців по всій області. Біля військоматів також черги з бажаючих захищати нашу землю із зброєю в руках.

Читайте також: