02травня2024

ГОЛОВНА ПОЛІТИКА Доброволець із Кропивницького – про коректність дій чинної влади в умовах війни

ПОЛІТИКА

Доброволець із Кропивницького – про коректність дій чинної влади в умовах війни

285708582 10221050251861627 2585266298240096863 n

У мирному житті – політичний аналітик та журналіст-розслідувач, а нині – представник Української добровольчої армії, очолюваної Дмитром Ярошем, ні на службі, ні в короткочасній відпустці вдома не припиняє коментувати та аналізувати дії чинної влади.

Нещодавно ЗПУ друкувало одкровення Дмитра Сінченка про війну та мир. Тоді він наголошував, що "мир для українців можливий тільки після перемоги над Росією. Перемоги на полі бою, тобто знищення усієї боєздатної армії".

Нині його аналітика про те, хто прямо чи опосередковано сприяв повномасштабному вторгненню росіян в Україну та кому вигідно вносити смуту в голови керівництва держави.

"Сьогодні у мене вся стрічка обговорює слова Байдена про те що Зе (президент України Володимир Зеленський. – Авт.) відмовлявся слухати його попередження про підготовку повномасштабного вторгнення росії. Теж мені новина. Ніби хтось не пам'ятає про шашлики на травневі свята і заклики "не нагнітати". Та мене тут інше турбує, – зізнається Дмитро Сінченко.

Хтось же переконав президента, що ніякого вторгнення не буде, що не потрібно збільшувати фінансування армії і готуватися до найгіршого, що з путіним можна домовитись.

Хтось же допустив практично безперешкодне просування окупантів з Криму, хтось же не підірвав мости, хтось же допустив оточення Маріуполя.

Це ж скільки жертв можна було б уникнути, скільки життів можна було б зберегти, скільки б міст залишилися б цілими!

Проте ці "хтось" продовжують свою підривну діяльність.

Хтось же радить президенту атакувати опозицію, хтось же ж блокує призначення антикорупційного прокурора, хтось же блокує судову реформу, і тим самим ставить під загрозу наш шлях на вступ в ЄС, хтось же закликає відмовитись від курсу на вступ до НАТО.

Всі ці дії однозначно шкодять інтересам України і заважають нам перемогти Росію.

І всі ці "хтось" мають імена, прізвища та посади (переважно в ОП) і вони давно вже всім відомі.

Для того, щоб перемогти Росію, Україна має бути єдиною. Але в той же час, щоб перемогти, необхідно виявити і знищити всіх зрадників, і зробити це треба негайно, а не чекати перемоги, бо зі зрадниками при владі перемогти буде значно важче.

Принагідно Дмитро нагадав, що добровольчі підрозділи – на повному самозабезпеченні, держава видала лише зброю. Тож, за бажання та можливості підтримати фінансово можна через номер картки Приват: 5168 7456 0673 7325.