23квітня2024

ГОЛОВНА ПОЛІТИКА Голова Кіровоградської облради обговорив перспективи інвестицій із офіційним представником землі Нижня Австрія (ФОТО)

ПОЛІТИКА

Голова Кіровоградської облради обговорив перспективи інвестицій із офіційним представником землі Нижня Австрія (ФОТО)

311598928 481286630700162 6558889836524994787 n 

Голова Кіровоградської обласної ради Сергій Шульга обговорив перспективи інвестицій із керівником представництва землі Нижня Австрія в Брюсселі Віктором Вогоїном.

Про це він повідомив у ході пресконференції вчора, 11 жовтня.

Сергій Шульга зазначив, що робоча зустріч відбулася в рамках поїздки до Брюсселю на запрошення президента Асамблеї європейських регіонів Магнуса Бернтсона.

«Федеративна земля Нижня Австрія має чимало спільного з Кіровоградщиною. Це також аграрний регіон, це перспективний регіон. І я переконаний, що ми знайдемо ще більше точок дотику для побудови партнерських стосунків. Пана Віктора зацікавив наш сільськогосподарський потенціал, наші надра та інше. Будемо працювати на результат. Головна мета – залучення інвестицій. Зрозуміло, це буде вже після війни, після нашої перемоги. Але роботу маємо розпочати вже зараз», – зазначив голова Кіровоградської обласної ради.

Як уже повідомляли, Сергій Шульга зустрівся з генеральним секретарем Асамблеї європейських регіонів Крістіаном Спаром у Брюсселі.