20квітня2024

ГОЛОВНА Ще.. ЗДОРОВ'Я Як керівництво Кіровоградщини планує вирішувати проблему нестачі кисневих концентраторів у лікарнях

ЗДОРОВ'Я

Як керівництво Кіровоградщини планує вирішувати проблему нестачі кисневих концентраторів у лікарнях

20 09 102

Голова облдержадміністрації наголосив на необхідності негайно приступити до вирішення проблеми з нестачею кисневих концентраторів у лікарнях, які борються з коронавірусом, першої та другої хвиль.

Відповідне доручення Андрій Назаренко  дав керівнику департаменту охорони здоров'я ОДА Олегу Рибальченку під час першої робочої наради з керівниками медзакладів, які лікують хворих на COVID-19, інформують в пресслужбі ОДА.

Зокрема, Андрій Назаренко зауважив, першочергово кисневим концентратором слід забезпечити обласний Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.

«Роботи у медичному напрямку дуже багато. Щось можна вирішити оперативно на місці, а щось – тільки в Києві – Кабміні, МОЗі, Верховній Раді. Будемо працювати. Маємо народних депутатів із Кіровоградщини, підключатимемо і їх», – додав очільник Кіровоградщини.

Як уже повідомлялося, голова ОДА Андрій Назаренко доручив провести повну ревізію потреб госпітальних баз першої і другої хвиль на предмет готовності до загострення епідемії.

Читайте також: