02травня2024

ГОЛОВНА СУСПІЛЬСТВО У Кропивницькому з’явилися перші претенденти на перемогу в конкурсі «Громадський бюджет-2020»

СУСПІЛЬСТВО

У Кропивницькому з’явилися перші претенденти на перемогу в конкурсі «Громадський бюджет-2020»

1 квітня у Кропивницькому стартувала подача проектів на конкурс «Громадський бюджет-2020».

05 22

Про це повідомляє прес-служба міськради.

Задля його популяризації спеціалісти сектору партиципаторного бюджетування департаменту з питань економічного розвитку, торгівлі та інвестицій міськради сьогодні, 5 квітня, провели акцію, під час якої роздавали містянам повітряні кульки та знайомили із умовами проекту.

«Станом на сьогодні вже подано 14 проектів. У порівнянні з минулим роком це дуже велика кількість, бо торік за такий самий період було подано всього 5. Цього року містяни активніше долучились до участі у конкурсі, сподіваюсь, що подача проектів буде масовою», – повідомила головний спеціаліст сектору Світлана Царан.

Так, одними із перших заявників котрий рік поспіль стають мешканці вулиці Генерала Жадова.

Вони вже подали дві пропозиції. Перший – це великий проект «Спортивне містечко на Жадова», яким передбачено облаштування багатофункціонального поля з штучним покриттям, встановлення сучасного обладнання, огорожі та камер відеоспостереження по вул. Героїв України, 26, корп. 1 (на місці колишньої недобудови).

Ще один –  малий проект «Фітнес-майданчик «Гіппократ», ідея якого полягає у створенні фітнес простору з різноманітними вуличними тренажерами по вул. Генерала Жадова, 28, корп. 1. 

05 21

Таку інформаці надала у фейсбуці Надія Барабаш.

Нагадаємо, що завдяки перемозі у «Громадському бюджеті» минулого року на цьому мікрорайоні з’явився новий ігровий дитячий майданчик.

Неабияку підтримку та допомогу мешканцям району надав депутат їхнього округу Андрій Табалов, який на виїзних зустрічах постійно розповідав про таку корисну ініціативу, спонукаючи людей до активних дій.